Nilsu Berfin Aktaş Abisi

9242019 Berfin Nilsu Aktaş 1998 Ankara doğumlu Türk oyuncudur. Berfin Nilsu Aktaş 5 Star Tv ekranlarında yayınlanan Geleceğin Starı isimli program ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Berfin Nilsu Aktaş aslen 1998 yılında Ankarada dünyaya gelmiştir.

Nilsu berfin aktaş abisi
Ayah Adli Kullanicinin Nilsu Panosundaki Pin Yildiz Unluler Guzel Kadinlar

3 kız kardeşten ortanca olan Gökçe Mollaoğlu 18 yaşında ve lise son sınıfta okuyor.

Nilsu berfin aktaş abisi

. As in 2021 Nilsu Berfin Aktass age is years. Berfin Nilsu Aktaş 1998 yılında Ankarada doğmuştur. Berfin Nilsu Aktaş Boy Kilo Kimdir Nereli Yaşı Burcu Saç ve Göz Rengi Magazin Tur Tarih. Başarılı oyuncu 2018 yılında Nurgül Yeşilçay Hamdi Alkan ve Fırat Parlakın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Berfin Nilsu Aktaş daha öncesinde reklam projelerinde yer almıştır. Eğitimini Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. 2018 yılında Nurgül Yeşilçay Hamdi Alkan ve Fırat Parlakın jüriliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programı ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Su gibi bir kız.

2018 yılında Geleceğin Starı adlı yarışma programı ile tanındı. Ekranlara ilk olarak Geleceğin Starı yarışmasıyla gelen Berfin Nilsu Aktaş yarışma da. She is an actress known for Kuzey Yildizi 2019 Rastlanti 2019 and Olum Zamani 2021. Check below for more deets about Nilsu Berfin Aktas.

Bence kızıl cukk. Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe Mollaoğlu karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Berfin Nilsu Aktaştır. İsmi medyada Berfin Nilsu Aktaş olarak da geçiyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Geleceğin Starı isimli program ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Berfin Nilsu.

Nilsu Berfin Aktas Actress. Nilsu Berfin Aktas was born in 1998. This page will put a light upon the Nilsu Berfin Aktas. Az önce solucan fıkrasını anlattığı bi video sayesinde keşfettim.

Berfin ise geleceği pas parlak bir oyunculuk kariyerinin başındadır. Hamdi Alkan ve Fırat Parlakın jüri üyeliğini yaptığı Geleceğin Starları yarışmasına katılmış adını duyurmayı başarmıştır. Berfin nilsu aktaş. 1998 Ankara oğumlu olan Berfin Nilsu Aktaş Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Nilsu Berfin Aktas is an actress known for 2019 and 2019. Nilsu Berfin Aktaş kimdir hayatı kariyeri nereli kaç yaşında instagram hesabı yaşı boyu kilosu oynadığı dizi ve filmler sevgilisi son. Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunu. Fenerbahçe futbol takımı taraftarı olması ile bilinir.

1998 yılında Ankarada dünyaya gelen Berfin Nilsu Aktaş Geleceğin Starı adlı yarışmada ismini duyurmuş ve geniş kitleler tarafından tanınma imkanına sahip olmuştur. 18m Followers 146 Following 90 Posts - See Instagram photos and videos from Nilsu Aktaş nilsuberfinaktas. Berfin Nilsu Aktaş Kimdir. Nilsu Berfin Aktaş kimdir hayatı kariyeri nereli kaç yaşında instagram hesabı yaşı boyu kilosu oynadığı dizi ve filmler sevgilisi son dizisi gibi aramalarınıza YORUM GÜNCELden yanıt bulabilirsiniz.

Kadın Oyuncu Berfin Nilsu Aktaş 167 m boyundadır. Tanzer biricik kardeşi Bersunun isteğini kıramaz ve tenis dersi vermeye karar verirBersu ilk başta özel hoca istese de kimse Tanzer abisi gibi sabırlı değ. Renkli bir karakter olan Gökçe deli dolu yapısıyla babasının başına iş açmayı sürdürüyor. 1998 yılında Ankarada doğan güzel oyuncu Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

1998 yılında Ankarada doğdu. 170 m boyunda 52 kg ağırlığında. Berfin Nilsu Aktaş dizi sinema ve reklam oyuncusu. Nilsu Berfin Aktas Fan.

Berfin Nilsu Aktaş Türk dizi sinema ve reklam oyuncusudur. Hayatta herkes rol yapıyor ve ben ucuza oynamak istemediğimi farkettim. Berfin Nilsu Aktaşın yaşıtları şu an üniversite de öğrenim görmektedirler. Born on Nilsu hails from.

Berfin Nilsu Aktaş 1998 senesinde başkent Ankara da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimini doğduğu şehir Ankarada tamamladı. 1998 yılında Ankarada doğdu. Nilsu Berfin Aktaş 17 Ağustos 1998 yılında Ankarada dünyaya geldi.

Vay arkadaş bu kuzey ırkı da ne güzel beeh diye hayıflanıyordum ki laz uşağu stayla konuşmaya başladı dedim nooooluyoruz kim bu fotoğraflarda genelde kumralsarışın videoda ise kızıl. Maydonoz Ajansa bağlı olarak reklam ve oyunculuk çalışmalarına devam eden Berfin Nilsu Aktaş dans ve. Berfin Nilsu Aktaş Pantene reklamı ve daha pek çok kurumsal markanın yüzü oldu. Burç bilgisi Aslan Burcu 23 Temmuz 22 Ağustos olarak belirtilmiştir.

Daha önce reklam çalışmalarında da yer alan Berfin Nilsu Aktaş günümüzde Maydanoz Ajansa bağlı olarak oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. İlkokul ortaokul ve. Kuzey Yıldızı İlk Aşk Gökçe. Berfin Nilsu Aktaş eğitim hayatına İstanbulda devam etmektedir.

Sinema ve dizi oyuncusu. Henüz daha 21 yaşında olan oyuncumuz bu sektörde adını yeni yeni duyurmaya başlamıştır. Star TV kanalında yayınlanan Geleceğin Starı yarışmasında ikinci olmuş ve büyük başarı elde etmiştir. Okul gösterilerinde de yer alan Aktaş Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Berfin Nilsu Aktaş günümüz itibariyle 23 yaşındadır. Fenerbahçe taraftarı ünlüler. Berfin Nilsu Aktaş hayatı ve biyografisi. 2018 yılında Geleceğin Starı adlı yarışmaya katılarak ismini duyarmayı başaran Berfin dizi oyunculuğundan önce.

23 yaşına giren genç oyuncu Berfin Nilsu Aktaş 170 m boyunda ve 57 kilodur. Rol Aldığı ilk Dizi. Güzel oyuncu ilk dizi deneyimine 2019 yılında tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile başlamıştır.

Nilsu berfin aktaş abisi
Thismyevent Adli Kullanicinin Nilsu Berfin Aktas Panosundaki Pin Unluler Yildiz Gelin

Nilsu berfin aktaş abisi
Can Kiziltug Ecem Calhan Unluler Unlu Kisiler Yildiz

Nilsu berfin aktaş abisi
Thismyevent Adli Kullanicinin Nilsu Berfin Aktas Panosundaki Pin Unluler

Nilsu berfin aktaş abisi
Laviadit Nina Adli Kullanicinin Berfin Nilsu Aktas Panosundaki Pin Guzel Kadinlar Unluler Kadin

Nilsu berfin aktaş abisi
Thismyevent Adli Kullanicinin Nilsu Berfin Aktas Panosundaki Pin Kizlar Fotograf Yildiz

Nilsu berfin aktaş abisi
Nilsu Berfin Aktas Ecem Calhan Yildiz Kizlar Unluler

Nilsu berfin aktaş abisi
Helena Adli Kullanicinin Turkish Actors Panosundaki Pin Aktrisler Kizlar Unluler

Nilsu berfin aktaş abisi
Bilge Pistof Adli Kullanicinin Nilsu Panosundaki Pin Unluler Guzellik Yildiz

Komentar

Postingan populer dari blog ini

What Does Robotics Technology Do

Meta